Handelsbetingelser

Handelsbetingelser, rettigheder og afbudspolitik.

Produkter og tjenester udbydes af:

Nielsson Business Development v/ Brian Nielsson (nedenfor forkortet til Brian Nielsson)

CVR:21855987

Mobil: +45 23 444 744

Kontakt os på: admin@briannielsson.com

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) Der er naturligvis ingen betalings gebyr.

Levering: Digitale produkter leveres kort efter købet via e-mail, hvor du får adgang til et lukket forum. Ved kurser med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Online produkter: Er dit til evigt brug, med mindre andet er foreskrevet. Brian Nielsson har ingen forpligtelser til at udgive materialet til evig tid, for at du kan bruge det til evig tid, kræver det at onlineproduktet downloades til egen enhed. Ved køb af online produkter frasiges retten automatisk til 14 dages fortrydelsesret, da produktet leveres øjeblikkelig.

Rettigheder: Alle rettigheder til uddannelse, trykt som digitalt materiale, tilhører Brian Nielsson. Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Briannielsson.com. Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personlig og kan ikke overdrages eller bruges i virksomhed eller offentligt uden indgået aftale med Brian Nielsson

Returret: Du fraskriver dig retten til 14 dages fortrydelsesret, ved køb af digitale produkter.

Enkelte produkter er på abonnement, ved køb af abonnement er du altid oplyst om dette forud.

Abonnements vilkår: Følgende er gældende; Abonnementsprisen er som oplyst på produktsiden, der bliver automatisk trukket for hver abonnements periode på det oplyste betalingskort. Kvittering for betalingen tilsendes automatisk per e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse af abonnement: Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dog skal allerede udsendte fakturaer stadig betales. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til admin@briannielsson.com, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet.

Tilmeldingen til vores uddannelser og kursusdage er bindende. Afmelder du din deltagelse, kan du:

Såfremt Brian Nielssons materiale/produkter eller navn anvendes i strid med ovenstående, tilfaldes erstatningsansvar efter dansk rets almindeliges regler, ligesom eventuel uberettiget anvendelse søges imødegået ved nedlæggelse af fogedforbud.

Evt. uoverensstemmelse mellem køber og Briannielsson.com:  Ved evt. uoverensstemmelser mellem Brian Nielsson og køberen så skal dette afgøres efter dansk ret ved Retten i København.

Ændring af kreditkort ved abonnements betaling: Ønsker du at ændre/forny dit kreditkortnummer til abonnementet, gøres dette ved at klikke på det link, der fremgår på din digitale faktura.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Brian Nielsson. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.