Bevidstheds Meditation

20 & 30 minutter

Bevidstheds meditation købt
Bemærk, du har først adgang, når du har købt Bevidstheds Meditation eller er Premium medlem.

Denne meditation er inspireret af Vipassana teknikken som var en af Buddha’s foretrukne meditationer.  

Primært udbytte

  • Du træner bevidsthed og fokuserings evne.
  • Du øger din evne til at være i ro, med både indre og ydre forstyrrelser, hvilket giver dig mere frihed i dit liv og gør det lettere at være til stede i det du gør og nyde det.
  • Du lære en teknik, der kan opløse mentale mønstre, som eksempelvis: uro, utålmodighed, angst, bekymring, selvbebrejdelse mv. 
  • Du bliver mere bevidst om din krop og dens signaler.

 

Beskrivelse

Jeg guided dig til, at starte med dybe åndedræt igennem næsen, for at tune din opmærksomhed og få din krop og sind til at finde ro. Derefter guider jeg dig til, at observere og acceptere fornemmelser i kroppen. Startende fra toppen af hovedet ned igennem kroppen til fødderne. 

Du observere fornemmelser i hver kropsdel, fornemmelserne kan mærkes som, prikken, stikken, spændinger, kulde, varme og være et lille område eller et stort område. Det er meget forskelligt for os alle hvad vi mærker, og det er forskelligt følelser, i forskellige dele af kroppen. Det er vigtigt at møde det du mærker fuldstændigt objektivt, ingen modstand, analyse eller ønske om en bestemt følelse.
 

Anbefalinger

Jeg anbefaler at du sidder i skrædderstilling, sid gerne på en pude, så du sidder lidt løftet. Lad ikke benene være krydset det stopper blodgennemstrømning. Grunden til jeg anbefaler skrædderstilling, er at du her sidder opmærksomt og med tid kan du også sidde afslappet. Du styrker samtidig din rygsøjle. Du kan også sidde på knæ på en meditations pude eller på en stol, hvor du sidder med ret ryg. Det er vigtig at finde en balance, hvor du sidder ret og fokuseret men afslappet. Det bliver lettere over tid.

Hvis du begynder, at meditere mere end 1 time om dagen og ikke er vant til det, skal du være opmærksom på, at du kan blive udfordret af dybereliggende ubalancer. De bliver tydeligere fordi du er ved at opløse dem, men det kan være ubehageligt og det kræver mod at møde dem. Det kan være en god idé, at have en at tale med, som har erfaring med meditation.

Køb Bevidstheds Meditation nedenfor eller tryk her for at købe Premium Abonnement

1
2
3
Kontakt
Betaling
Levering
Bevidstheds Meditation (20 & 30 min)
(inkl. i Premium abonnement)
kr 70,00
Udfyld venligst
Next